Ecom Webi

Kirjaudu sisään


Unohditko salasanasi?

Työ kerralla valmiiksi!

Ecom Webissä voit tehdä työn laskutusvalmiiksi heti työmaalla. Voit kirjata niin tarvikkeet kuin työtkin suoraan oikealle lähetteelle ja tieto on heti käytettävissä toimistolla. Sama tieto menee sekä laskutukseen että palkanlaskentaan.

Työmaan kuvat ja dokumentit

Yhdessä Ecom Tiedostopilvi -lisäpalvelun kanssa Ecom Webin käyttäjät voivat kuvata valokuvia työkohteesta suoraan Ecom Webin mobiilisovelluksella ja kuvat tallentuvat suoraan oikean työn ja asiakkaan dokumentteihin.

Työmaan tarkastuspöytäkirjat

Ecom Webin sähköinen tarkastuspöytäkirjojen täyttö helpottaa työmaan tarkastusten tekemistä. Valmis pöytäkirja talletetaan PDF-tiedostoksi ja voidaan myös arkistoida Ecom Tiedostopilveen lähetteen, projektin ja asiakkaan dokumentteihin.

Ecom Webi -sovellus

Ecom Webi on tehty toimimaan myös mobiiliselaimissa. Lisäksi erillinen Ecom Webi -sovellus on saatavilla Apple iOS- ja Google Android -laitteisiin sovelluskaupasta.

Ostolaskujen hyväksyntä

Ecom Taloushallintoon tulevat ostolaskut voidaan siirtää Ecom Webiin esim. työnjohtajan hyväksyttäväksi. Työnjohtaja pystyy tarkastamaan laskun oikeellisuuden ja lisäksi kohdistamaan kulut oikealle projektille.